Среќен роденден градинке наша мила - Објект Кокиче

Среќен роденден градинке наша мила.
Ликовна игра, изработка на честитка од дечињата за роденденот на нашата градинка "Весели цветови".
Објект: Кокиче
5-6 години
Воспитувач: Елена Гоговска
Негувател: Верче Богдановска