Дедо Мраз во О. Ѓургица

На ден 25.12.2020 со радост игра и песна децата на О. Ѓургица го пречекаа најсаканиот Дедо Мраз. Тој заедно со џуџето Среќко и дечињата ги прочита родителските желби рој - за доброто на децата закачени на нашите еко елки. Дедо Мраз радосен на сите посака Среќна Нова 2021 Година.