Априли-ли-ли 2021 - Објект Ѓурѓица

Веселите цветчиња-деца 2-6г. од објект Ѓургица го одбележаа денот на шегата.

Денес е први Април ден на шега знај,
Сите сме маскирани на шегата и смеата им нема крај.
Снежана, пепелашка, бетмен, пеперутки и принцови разни маскембал правиме оживеани се сите сказни.