Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
pdf pdf
Досие на дете Стандарди за рано учење и развој кај деца од 0-6 години

Химна на Весели Цветови

Наше најубаво место
е нашата градинка
низ игра, низ песна, низ смеа
времето ни минува

Весели Цветови сме ние
играме и пееме
Весели Цветови сме ние
Весело живееме

Објекти во склоп на ЈДГ „Весели Цветови“

 • FOT 0039 thumb

  „Синоличка“

  ул. „Петар Дељан“ бр.9, Кисела Вода

 • FOT 0049 thumb

  „Кокиче“

  ул. „Ѓорѓи Сугаре“ бр.2, Кисела Вода

 • FOT 0024 thumb

  „Сончоглед“

  ул. „Локов“ бр.11, Кисела Вода

 • FOT 0006 thumb

  „Мимоза“

  ул. „Антон Попов“ бр.43, Кисела Вода

 • FOT 0052 thumb

  „Перуника“

  ул. „Наум Охридски“ бб, Црниче

 • FOT 0052 thumb

  „Управа“

  ул. „Ѓорѓи Сугаре“ бр.2, Кисела Вода

ОГЛАС

pdf

Доделување награди за најдобри воспитувачи и негуватели од јавните детски градинки од Општина Кисела Вода


pdf

За прибирање на понуди за факултативни активностиДенешни посети:25
Посети (овој месец):1255
Посети (оваа година):3109
Посети (вкупно):126776