Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

511

Пролет во нашата градинка

Пролет во нашата градинка, акција: садење на цвеќиња. Група 4-5 години, објект Сончоглед.

Линк до галеријата.

ОГЛАС

pdf

Доделување награди за најдобри воспитувачи и негуватели од јавните детски градинки од Општина Кисела Вода


pdf

За прибирање на понуди за факултативни активностиДенешни посети:53
Посети (овој месец):828
Посети (оваа година):16791
Посети (вкупно):118766